Makers van Familie zijn duidelijk als het stopt: “Dit zal er dan voorlopig in de plaats moeten komen”
PMN
Makers van Familie zijn duidelijk als het stopt: “Dit zal er dan voorlopig in de plaats moeten komen”
Foto: VTM

Woensdag komt de Nationale Veiligheidsraad samen. Het is eigenlijk al een uitgemaakte zaak dat men de huidige maatregelen zal verlengen tot begin mei.

Het betekent ook dat de opnames van Familie niet hervat kunnen worden. Op vrijdag 24 april zie je dus voorlopig de laatste aflevering. “De aflevering van 24 april is voor ons geen seizoensfinale zoals we die normaal eind juni zouden hebben”, vertelt creative producer Wim Feyaerts aan Het Nieuwsblad.  

“Tot die dag zijn de uitzendingen van Familie gegarandeerd en hoe het nadien verder moet, zal afhangen van hoe de situatie evolueert. Als we ­direct na de paasvakantie opnieuw kunnen beginnen te draaien, kunnen we nét nog blijven uitzenden. Anders zal er tijdelijk een vervangprogramma komen.”

“De aflevering van 24/4 heeft zeker de nodige intriges en verrassende wendingen. Sowieso komen er bij ­Familie het hele jaar door continue spanningsbogen en werken we door de week naar verschillende cliffhangers toe. Dat zal niet anders zijn voor de aflevering van 24 april."

Volg ons nu ook Instagram!

Meer nieuws

Meer nieuws

.