Sandy Tura heeft nieuws over haar vader Will Tura: "Dat is best intens"
PMN
Sandy Tura heeft nieuws over haar vader Will Tura: "Dat is best intens"
Foto: Photonews

Will Tura en zijn vrouw Jenny behoren tot de risicogroep voor het coronavirus. Er wordt hen dan ook aangeraden om zoveel in hun kot te blijven.

Will Tura en zijn vrouw Jenny doen dat ook. Ze hebben ook geen fysiek contact meer met hun twee kinderen. “Mijn broer gaat tot bij hen aan de deur met een iPad”, zegt dochter Sandy in Dag Allemaal. “Hij legt die voor de deur, helemaal klaar voor een Facetime-babbel met ons allen samen. En ik moet zeggen, dat zijn best intense en gefocuste gesprekken. Ik kijk daar altijd enorm naar uit.”

"Weet je, het gaat wonderwel goed met die twee. Papa zit dikwijls beneden in z’n studio, mama leest nóg meer dan ze anders al doet. En zo weten ze zich bezig te houden. Papa kan ook vlakbij nog het park in, om te joggen. En hij helpt zelfs al eens mee met huishoudelijke taken die hij nooit eerder heeft gedaan."

"Ik had er toch schrik voor. Zeker papa is normaal gezien zo graag druk bezig. Als hij geen afspraak heeft met iemand, dan bedenkt hij er wel één. (lacht) Maar kijk, ze beseffen heel goed dat het nódig is. En dat ze op hun ­leeftijd geen risico’s moeten nemen. Al denk ik eerlijk ­gezegd dat papa’s longinhoud groter is dan de mijne."

Meer nieuws

Meer nieuws

.