“Het zou best kunnen dat Valerie De Booser toen al besloten had om een punt te zetten achter haar huwelijk met Koen Wauters”
PMN
“Het zou best kunnen dat Valerie De Booser toen al besloten had om een punt te zetten achter haar huwelijk met Koen Wauters”
Foto: Instagram

Na zeventien jaar kwam er een einde aan het huwelijk van Valerie De Booser en Koen Wauters. Afgelopen weekend raakte bekend dat Valerie een nieuwe vriend heeft.

Seksuoloog Vanessa Muyldermans sluit in Het Nieuwsblad niet uit dat Valerie De Booser al eerder afscheid had genomen van haar huwelijk. “Ik kan niet oordelen over de situatie van Valerie De Booser. Maar het kan perfect zijn dat zij toen de relatiebreuk met Koen Wauters officieel werd aangekondigd, eigenlijk al lang afscheid had genomen van haar ex en al door het rouwproces van de breuk heen was.” 

“Misschien was er al een hele tijd geen amoureuze of seksuele verbinding meer tussen de twee. In zo’n geval kan het zijn dat je natuurlijk veel sneller een nieuwe liefde kunt aanknopen. Zeker als alle lasten van die oude relatie plots wegvallen en je opnieuw met een positieve blik naar de wereld kunt kijken.” 

“Dan kun je iemand die je misschien al een hele tijd kent op een andere manier gaan bekijken. Die goede kennis kan van iemand waar je zeker ‘niets meer’ mee wilt, dan plots wel iemand worden waarmee je een relatie wel ziet zitten."

Volg ons nu ook Instagram!

Meer nieuws

Meer nieuws

.