André Hazes doet erg verrassende uitspraak over Monique nadat hij haar liet zitten voor een ander
PMN
André Hazes doet erg verrassende uitspraak over Monique nadat hij haar liet zitten voor een ander
Foto: Instagram

André Hazes zegt dat hij definitief voor een leven met Monique Westenberg heeft gekozen. De twee beleven een stormachtige relatie.

“Er is heel veel gebeurd, ja. Dus ik ben blij dat ik weer thuis mag komen. Maar Monique en ik zijn al die tijd vrienden gebleven en al die maanden is de liefde tussen ons nooit echt weggeweest”, vertelt André Hazes in Het Laatste Nieuws. 

“Er is heel veel gezegd en geschreven. En als mensen de kans krijgen me te pakken, zullen ze dat niet laten. Maar zolang ik, Monique en mijn kind weten hoe het echt zit, is dat voldoende. Dat vind ik het allerbelangrijkste. En als het allemaal zo respectloos was gegaan als de media het laten uitschijnen, had Monique me nooit teruggenomen."

“Ik heb haar gekwetst, maar ergens begrijpt Monique mij ook wel. We praten tegenwoordig veel met elkaar. Wat ik gedaan heb, is allemaal niet goed te praten. Het is allemaal vrij snel en kort op mekaar gegaan, maar in Nederland heeft men daar een heel verhaal over gemaakt. Dat ik vreemd ben gegaan. En dat ik Monique heb ingeruild, maar dat is allemaal niet waar."

Meer nieuws

Meer nieuws

.