André Hazes bijt van zich af: “Ik zal zo’n dingen niet moeten zeggen op mijn sterfbed”

door: PMN
Afbeelding bron: Instagram
André Hazes heeft het hart op de tong. Het wordt de mondige zanger niet altijd in dank afgenomen. Hij krijgt ook vaak te maken met kwetsende commentaren.

André Hazes is niet van plan zichzelf te veranderen. “Bij mij is het gewoon: ik word wakker en ik ben dezelfde persoon tot ik naar mijn bed ga. Dat is het, denk ik. En tuurlijk zeg ik domme dingen en doe ik domme acties in mijn leven, maar het is wel echt”, legt hij uit in Het Laatste Nieuws.

“Ik maak het mezelf soms heel moeilijk en ik maak niet altijd vrienden, maar weet je wat het is? Ik denk altijd maar zo - vooral in de coronatijd waarin we nu leven: laat ons zeggen, ik word heel ziek en op een gegeven moment lig ik dus op mijn sterfbed. Ik zal tegen niemand meer de waarheid hoeven te spreken, want dat heb ik altijd al gedaan.” 

“Ik heb alles gezegd wat ik wilde. Ik heb alles gedaan wat ik wilde. Met spijt nadien, maar ik heb het wel gedaan. Ik ben in het reine met mezelf. Tuurlijk weet ik dat ik dingen anders had kunnen doen en anders had kunnen aanpakken. Alleen, ik ben impulsief. En misschien wel te eerlijk. Ik wil van niks een geheim maken. Ik ben altijd van hart tot kont open. En dat is soms een nadeel. Maar soms ook een voordeel. Want ergens is dat mijn kracht."