Nog meer ruzie in het Belgisch koningshuis: “Het klikt echt niet tussen koningin Paola en haar”
PMN
Nog meer ruzie in het Belgisch koningshuis: “Het klikt echt niet tussen koningin Paola en haar”
Foto: Photonews

De relaties binnen onze koninklijke familie zijn erg complex. Dat blijkt nogmaals uit een reactie van royaltywatcher Wim Dehandschutter.

Wim Dehandschutter laat zijn licht schijnen over de relatie tussen koningin Paola en koningin Mathilde. “In eerste instantie waren koning Albert en koningin Paola heel blij dat hun zoon Filip een goed meisje had gevonden met Mathilde. Ze charmeerde ook en dat was dus goed nieuws voor het Belgische koningshuis”, legt de royaltywatcher uit aan Het Nieuwsblad.

“Maar er wordt ook wel gezegd dat er jaloezie was tussen koningin Paola en Mathilde. Vooral Paola was erg jaloers. Die herinnerde zich nog wat er met haar gebeurde, eind jaren ‘50. Ze was een prachtige Italiaanse vrouw die het Belgische koningshuis binnenstormde. Ze keek met een gezonde jaloezie naar Mathilde.”

“Bij de troonwissel in 2013 gaf koning Albert een speech en vertelde hij hoe belangrijk Paola was voor hem. Mathilde kijkt dan naar haar schoonmoeder, die naast haar zit, en daaruit voelde je wel dat ze niet goed met elkaar overeenkomen.”

Volg ons nu ook Instagram!

Meer nieuws

Meer nieuws

.