Frank Duboccage blikt vooruit naar volgende week: “Moeizame en frisse start, maar kijk eens wat voor weer we dan krijgen”

door: PMN
Afbeelding bron: Medialaan
Op weergebied mogen we echt niet klagen. De zon straalt en de temperatuur haalt bij momenten al 20 graden of meer.

“Zeven dagen op rij al steeg het kwik boven de 20 graden en in elf dagen zitten we al ruim boven de honderd uur aan zonneschijn. Dat is gewoon een uitmuntend rapport. Hoelang gaat dit nog duren?”, vraagt weerman Frank Duboccage zich luidop af bij VTM.

“Maandag ziet het er niet goed uit. Er komt koude lucht vanuit het noorden naar ons. We moeten 13 graden prijs geven en het wordt niet warmer dan 10 graden. De wind zal het nog eens extra fris doen aanvoelen.“

“Vanaf dinsdag gaat het weer zich herstellen. Vanaf dan tot en met donderdag zal het gewoon zonnig zijn. Dat zijn dagen om naar uit te kijken. Op donderdag zitten we toch weer op een heerlijke 20 graden.”

“Dat zal zo ook op vrijdag en zaterdag zijn. Er kan dan plaatselijk wel eens wolk ontstaan, maar het blijft overwegend zonnig en droog. Na een moeizame start wordt het dus in de loop van volgende week opnieuw een pak zachter.”

Volg ons nu ook Instagram!