Dorien Reynaert trekt opvallende conclusie over haar personage in Familie
PMN
Dorien Reynaert trekt opvallende conclusie over haar personage in Familie
Foto: VTM/Familie

Het was vrijdag een spannende, maar ook dramatische aflevering van Familie. Hanne kwam in de klauwen van verpleger Tony terecht en Alex werd door mevrouw Florianne door het raam geduwd.

Alex zal de val niet overleven. Het betekent meteen ook het einde van Dorien Reynaert, die de rol speelt, bij Familie. “Acteren in ‘Familie’ was voor mij een korte maar zeer leuke periode”, zegt de actrice in Het Laatste Nieuws. 

“Niet alleen op professioneel vlak, maar ook privé. Ik heb op en achter de set veel nieuwe, toffe collega’s leren kennen. Het klikte vrijwel met iedereen van in het begin en met sommigen heb ik nog steeds contact. Ik heb ook veel bijgeleerd.”

Voor Dorien had het best wat langer mogen duren.  “Ik stond in totaal een kleine drie maanden op de set. Toen ik deze rol kreeg aangeboden, kreeg ik dat ook te horen. En had ik daar ook vrede mee. Tot mijn slotscène in zicht begon te komen. Dan begon ik het wel moeilijk te krijgen met de gedachte dat het snel gedaan zou zijn.” 

“Ik speelde Alex niet alleen graag, maar had ook het gevoel dat er nog meer verhaal in kon zitten. Hoe langer je een personage speelt, hoe meer je groeit en hoe beter het gaat. Niet dat Alex nog minstens vijf jaar had moeten meedraaien, maar een paar maanden extra waren zeker leuk geweest.”

Volg ons nu ook Instagram!

Meer nieuws

Meer nieuws

.