Gert Verhulst maakt zich grote zorgen om zijn vader en zijn broer moest ook naar het ziekenhuis

door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Gert Verhulst logeert weer samen met James Cooke op de boot Evanna. Dan weet je dat er een nieuw seizoen van ‘Gert Late Night’ aan de gang is.

Het coronavirus laat zich ook voelen in de familie van Gert Verhulst. “Mijn broer is maandag ontslagen uit het ziekenhuis. Hij is nooit in een levensbedreigende situatie geweest. Een neef en een nicht hebben het ook gehad”, legt Gert uit in Het Laatste Nieuws.

“Wat me nu het meest zorgen baart, is mijn vader. Hij zit in een verzorgingstehuis. Sinds vorige week zijn daar drie besmettingen. Hij mag nu niet meer uit z'n kamer. Ervoor kon hij nog stappen op de gang, dat mag nu niet meer. Gelukkig heeft hij leren facetimen. Hij kan dat als de beste.”

“Op zijn computer heeft hij een lijst van iedereen in de familie met Skype. Die gaat hij elke dag helemaal af. Hij kijkt ook altijd heel hard uit naar de vlogfilmpjes van Viktor. Als er eens eentje een uur te laat doorkomt, dan hangt hij al op Skype. (pauzeert) Ze zitten daar ook allemaal zo dicht op elkaar hé, in dat verzorgingstehuis."

Volg ons nu ook Instagram!