Blind Getrouwd-experte Lotte Vanwezemael: "Daar moeten de koppels wel mee leren omgaan"
PMN
Blind Getrouwd-experte Lotte Vanwezemael: "Daar moeten de koppels wel mee leren omgaan"
Foto: Photonews

Eén van de experts dit seizoen in ‘Blind Getrouwd’ is seksuologe Lotte Vanwezemael (27). Ze hoopt dat ze volgend seizoen opnieuw deel mag uitmaken van het team van experts.

“Ik was vroeger al fan van Blind Getrouwd”, bekent Lotte Vanwezemael in Dag Allemaal. “Tijdens mijn opleiding psychologie en seksuologie was het natuurlijk een interessante materie om te onderzoeken. En nu heb ik eens van dichtbij kunnen zien hoeveel werk er in de matches wordt gestoken. De koppels zijn als m’n kindjes. Je hoopt dat ze het goed gaan doen.”

“Bij aanvang geloven wij in elk koppel. Het is niet zo dat Winnie en Jonah, bij wie het uitzonderlijk goed gaat, theoretisch gezien veel beter bij elkaar passen dan de anderen. Nee, niemand past honderd procent bij elkaar. Maar ‘t is wel kwestie van dan te werken aan die paar procenten verschil, en ermee te leren omgaan.”

Lotte is erg begaan met de kandidaten. “Toen ik vanaf op afstand te horen kreeg hoe het allemaal liep op de huwelijksreizen, kriebelde het ook. Ik was Tati en Lothar, maar ook Laura en Sonny, zo graag achterna gereisd. Dan kon ik een uurtje met hen spreken, even wakker schudden en er opnieuw wat vaart in krijgen. Maar het is allemaal niet zo evident als het lijkt, hoor.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.