Anke Buckinx: “Mijn kinderen een week droppen bij de grootouders”
PMN
Anke Buckinx: “Mijn kinderen een week droppen bij de grootouders”
Foto: Instagram

Anke Buckinx geniet van de paasvakantie. Na de paasvakantie kan je haar weer elke ochtend horen bij radiozender Joe.

Anke Buckinx is ook moeder van twee kinderen. Ze weet al wat ze gaat doen als de crisis voorbij is. "Het eerste dat mijn lief en ik doen als alles weer mag, is onze kinderen voor een week bij hun grootouders droppen. (lacht) Eenmaal het zo ver is, zal ik ze misschien geen hele week kunnen missen, maar so-wie-so een nacht!”, zegt Anke aan Het Laatste Nieuws. 

“Allebei fulltime werken, een huishouden runnen en dan nog eens twee kinderen - Max is tien maanden, Lou vijf jaar - entertainen: dat is echt heftig. Ik heb altijd al beseft dat het een grote luxe is dat de grootouders helpen, maar ik kan dat nu nog beter naar waarde schatten. Ik ga hen als bedanking een grote doos Leonidaspralines geven. Net als de meisjes van de crèche en de kleuterjuffen."

“Het is moeilijk om beide kinderen te entertainen: ik heb vaak het gevoel dat ik tekortschiet. Werken probeer ik te doen wanneer Max een uurtje slaapt, dus als hij al na drie kwartier wakker wordt, denk ik: oh nee. 's Avonds en in het weekend haal ik dan mijn werk in. Mijn lief heb ik nog niet gezien. (lacht) Enfin, toch niet meer dan anders, hoewel we beiden thuis zitten."

Meer nieuws

Meer nieuws

.