Alex Agnew haalt uit naar politiek: “Wij hebben blijkbaar het meest nutteloze beroep ter wereld”
PMN
Alex Agnew haalt uit naar politiek: “Wij hebben blijkbaar het meest nutteloze beroep ter wereld”
Foto: Photonews

Iedereen kijkt uit naar de versoepeling van de maatregelen. Niet in het minst onze Vlaamse artiesten.

Het zijn droeve tijden voor onze artiesten. Aangezien ze niet kunnen optreden, hebben ze ook geen inkomsten. De vrees is dat sommigen van hen in geldproblemen gaan komen.

“Ik verveel me soms wel”, bekent Alex Agnew aan Davy Gilles en Sasha Roosen die met hem spraken via de webcam. “Ik merk ook wel dat ik actief moet blijven en niet de hele dag in mijn pyjama moet zitten.”

Alex Agnew kan voorlopig ook niet meer optreden. “Maar bij mij is het nog een beetje anders”, zegt hij. “Ik doe comedy in de theaterzalen. Dat is een theaterseizoen, je kunt dat vergelijken met een schooljaar. Dat zou sowieso aflopen in april - mei.”

“Het nieuwe seizoen start terug in september en ik ben zelf sowieso voorbereid om in september terug te beginnen. Ik zie het eerder niet goed komen. Zelfs als ze zeggen dat we vanaf eind mei buiten mogen komen en dingen mogen gaan doen, dan zie ik grote evenementen nog niet meteen gebeuren. We waren de eerste die moesten stoppen en de laatste die mogen beginnen. Wij zijn blijkbaar het meest nutteloze beroep op de planeet.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.