Straffe onthulling over koning Albert en koningin Paola: "Ze vonden dat belangrijker dan hun kinderen op te voeden"

door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Koning Albert heeft geen al te beste beurt gemaakt bij de Belgische bevolking en dan drukken we het nog zacht uit. Alles heeft natuurlijk te maken met de manier waarop de vorst bekendmaakte en ook toegaf dat Delphine Boël zijn dochter is.

De conclusie is eigenlijk dat koning Albert geen enkele van zijn kinderen zelf opgevoed heeft. Al kan dat ook gezegd worden van zijn vrouw koningin Paola. Ze hadden het kindermeisje in dienst dat ook bij hen inwoonde. Zij heeft voor koning Filip gezorgd toen hij een kind was en natuurlijk ook de overleden vorst Boudewijn.

"Het huwelijk van koning Albert en koningin Paola vertoonde al snel barsten", legt royaltyexpert Wim Dehandschutter uit bij Het Nieuwsblad. "Albert ging regelmatig op 'verkenning' en koningin Paola deed dat ook. Hun huwelijk kwam daardoor al snel onder druk te staan. Niet veel later was er ook nog Delphine Boël."

En dat vreemdgaan was iets waar ze beiden plezier uithaalden. "Albert en Paola vonden altijd wel dat ze iets belangrijkers te doen hadden dan hun kinderen op te voeden. Ze vonden het vreemdgaan bijvoorbeeld belangrijker dan hun eigen kinderen op te voeden."

Volg ons nu ook op Instagram!