Vader van Selah Sue ligt in coma door het coronavirus
Vader van Selah Sue ligt in coma door het coronavirus
Foto: Photonews

Het coronavirus spaart niemand. Ook zangeres Selah Sue is getroffen: haar vader ligt in coma door de ziekte. Dat meldt VRTNWS. "Maar ik blijf positief. Dat moet”, klinkt het optimistisch.

Selah Sue vertelde op haar eigen YouTubekanaal dat het slecht gaat met haar vader. "Sinds twee dagen hebben ze hem in coma gedaan omdat hij niet genoeg adem kreeg, ondanks de zuurstof. Hij leed teveel. Als ik met hem sprak, moest hij om de twee woorden naar adem happen dus ik ben ergens wel blij dat hij nu rust krijgt en dat zijn lichaam kan vechten. Ik probeer altijd positief te zijn en dat ga ik nu ook zijn."

"Je denkt altijd dat het bij iemand anders zal gebeuren, en ook alleen maar bij de oudste mensen. Maar dan gebeurt het bij jou. De manier waarop hij het kreeg, is ook heel zeldzaam. Hij is niet meer buiten geweest en toch heeft hij het gekregen. Daarom nog eens een oproep: blijf thuis, blijf doen wat die slimme mensen als Marc Van Ranst zeggen!"

"Gisteren ben ik met mama gaan wandelen, met een grote afstand tussen ons in, maar het heeft deugd gedaan. We hebben zelfs op afstand een glas wijn gedronken. Daar hebben we allebei van genoten. Ik voel zoveel liefde, en daarom ga ik positief blijven en sterk blijven."

Meer nieuws

Meer nieuws

.