Dina Tersago maakt zich boos: “Dit is voor niemand leuk”
Dina Tersago maakt zich boos: “Dit is voor niemand leuk”
Foto: Photonews

Dina Tersago deelt een kangoeroewoning met haar schoonouders. Zij blijven gezien de omstandigheden binnen. Dina’s kinderen praten nu met hun grootouders door de deur of achter het raam.

“Tja, je vindt altijd wel een manier om met elkaar te communiceren. Maar toch is het vreemd, hé. Mijn jongste zoon Thor zou moeke zo graag een knuffel geven, maar dat kan natuurlijk niet. Ik zeg hem dan zo begrijpelijk mogelijk dat hij z’n grootouders niet mag knuffelen, omdat we willen dat ze gezond blijven en de zieke beestjes er niet naar binnen kunnen”, vertelt Dina Tersago in TV Familie.

Dina hoopt dat mensen inzien hoe ernstig de coronasituatie is. “Ik word zo boos als ik zie dat sommige mensen de maatregelen aan hun laars lappen. Corona treft iedereen: jong en oud. En het verspreidt zich explosief. Kijk, dit is geen leuke periode. Voor niemand. Laat ons er gewoon het beste van maken. Zelf ben ik redelijk strikt in het ‘blijf in uw kot’-gegeven. Ik kom alleen buiten voor boodschappen, een wandeling en de hoogstnoodzakelijke professionele verplaatsingen.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.