Leen Demaré gaat opnieuw aan de slag bij de radio: Op deze zender zal ze binnenkort te horen zijn

bron: Showbizzsite
door: Redactie
Afbeelding bron: Joe
Leen Demaré heeft een nieuwe job te pakken. Ze gaat weer aan de slag bij de radio. Dat schrijft de Showbizzsite.

Vorige zomer kreeg Leen Demaré het slechte nieuws te horen dat ze begin 2020 bij radiozender Joe zou verdwijnen. Een harde klap voor Demaré die jarenlang voor de radiozender werkte. “Ontslag is een soort van afscheid nemen, dat is een vorm van rouwen. Je moet al die stadia door”, reageerde Leen Demaré op Radio 1. Liefst 33 jaar maakte Leen Demaré radio: “33 jaar, ik heb nooit iets anders in het leven gedaan. Het is niet evident om jezelf heruit te vinden.”

Leen Demaré vertelde in interviews ook dat ze druk bezig was met solliciteren. Dat bleek niet eenvoudig, want ze had dat nog nooit gedaan. Maar toch heeft haar inzet nu vruchten afgeworpen, want kranten van Mediahuis melden vrijdag dat Leen Demaré vanaf zaterdag 16 mei op zaterdag én zondag vanaf 7 uur 's morgens op Nostalgie te horen zal zijn.

"Dat wordt pittig, want ik heb veel slaap nodig en vroeg opstaan gaat tegen mijn natuur in. Maar eens ik op ben, ben ik wel vertrokken. Ik merk bovendien nu pas hoe blij ik ben dat ik opnieuw op de radio mag. Dat voelt zo comfortabel aan", reageert Leen Demaré in de krant.