Goedele Liekens deelt opmerkelijke tip voor je liefdesleven in coronatijden: “Doe dit terwijl hij met zijn moeder of baas belt”

bron: Zita
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Tijdens deze coronacrisis staat seksuologe Goedele Liekens je in ‘Hot in uw kot!’ bij met relatietips en tricks. Dit keer geeft ze enkele tips om je zekerder te voelen.

Een dame stuurde Goedele Liekens de volgende vraag: “Ik ben onzeker over mijn lichaam. Hoe kan ik mij zekerder voelen, zodat ik zelf ook vaker initiatief durft te nemen op seksueel vlak?” Goedele is meteen duidelijk: “Onzekerheid is héél slecht voor je seksleven. Onzekerheid over hoe je eruitziet kan echt een zware schaduw over je seksleven leggen.”

“Om sexy te zijn hoef je geen model van Victoria’s Secret te zijn”, gaat de seksuologe verder. Het zou daarom volgens Goedele ook voor vrouwen interessant zijn om eens naar prostituees te gaan kijken. “Daar zitten alle types: grote, dikke, smalle, donkere, eentje met veel kwabben,… Alle kleuren, alle maten, alle tinten. En die zitten daar toch om sexy te zijn? Om mannen op te winden? Dus die hebben allemaal sexappeal”, laat ze weten.

Maar ook thuis kan je gemakkelijk zelf aan de slag, volgens Goedele. “Maak je kamer en badkamer sexy. Ruim het op, maak het mooi, maak er een zwoel oord van. Een kaarsje geeft bijvoorbeeld heel mooi licht. Iederéén ziet er goed uit bij kaarslicht”, klinkt het. Nog een tip van de seksuologe is initiatief nemen op onverwachte momenten. “Overval en plaag hem”, zegt Goedele. “Streel hem op intieme plaatsen terwijl hij met zijn moeder of baas zit te bellen”, gaat ze verder. “Het komt erop neer om te plagen en uit te dagen.”