Koen Wauters is er het hart van in: “Dat nu kunnen doen, daar zou ik geld voor geven”
Koen Wauters is er het hart van in: “Dat nu kunnen doen, daar zou ik geld voor geven”
Foto: Twitter

In afwachting van het einde van de coronacrisis moet iedereen noodgedwongen een beetje onthaasten. Koen Wauters vertelt in Dag Allemaal dat de pauze die hij nu krijgt, hem eigenlijk nog wel goed uitkomt.

“We zitten nu een goeie drie weken in afzondering, en eerlijk: ik heb daar niet zoveel problemen mee. In die zin dat ik al jaren weet dat het tempo dat ik probeer aan te houden een beetje erover is. Ik snakte al lang naar een periode waarin het wat minder zou zijn. En dan spreek ik niet over twee weken vakantie, hé. Dat komt nu in één keer uit de lucht vallen”, klinkt het bij Koen Wauters.

“De tijd die ik plots krijg, kan ik heel nuttig gebruiken. Ik kan liedjesteksten schrijven, nadenken, aan een ander tempo leven. Ik vind dat niet zo erg. Een kanttekening daarbij is dat ik op dit moment geld zou geven om een knuffel van Bart (Peeters, waarmee hij in Dag Allemaal een dubbelinterview geeft, red.) te krijgen of af te spreken met vrienden. Als ik in drukke periodes verlang naar ruimte in mijn agenda, is dat om tijd door te brengen met mensen die ik graag zie, en dat zijn nu uitgerekend de dingen die niet mogen.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.