Janine Bischops, die door coronacrisis enkele kilo’s is bijgekomen, deelt opvallend dieet dat bij haar altijd werkt: "Ik kan het iedereen aanbevelen"

bron: Primo
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Janine Bischops komt door de coronacrisis letterlijk haar kot nooit uit. Tot haar grote verbazing heeft ze zich nog niet verveeld.

“Ik kook heel veel, nog meer dan anders. Ik heb altijd graag konijnenbilletjes gegeten, nu heb ik tijd op overschot om die klaar te maken. Het nadeel is natuurlijk dat er in die paar weken al enkele kilo’s zijn bijgekomen”, vertelt Janine Bischops in Primo. “Ik hoop dat ze mij bij Familie tijdig laten weten wanneer ze opnieuw beginnen op te nemen, want ik moet vooraf zeker op dieet. Anders krijgen de kijkers de ene dag een gewone Brigitte te zien, en de dag erna eenzelfde Brigitte maar dan plots met enkele kilootjes erbij.”

Het ‘brooddieet’ werkt bij Janine naar eigen zeggen altijd. “Je eet één dag niets anders dan volkorenbrood, zonder boter en beleg weliswaar. Je mag er zoveel van eten als je wil. En drie liter water drinken. De dag erna mag je eten en drinken wat je wil, en vervolgens opnieuw een dag met enkel brood en water. En zo wissel je de dagen af, tot je weer op je ideale gewicht staat. Ik kan het iedereen aanbevelen.”