Maggie De Block maakt al plannen: “Dan willen we met de familie op vakantie vertrekken”
PMN
Maggie De Block maakt al plannen: “Dan willen we met de familie op vakantie vertrekken”
Foto: Photonews

Minister van Volksgezondheid Maggie De Block (Open VLD) heeft al plannen. Ook de minister vindt het soms raar leven onder corona.

"Eigenlijk ben ik niet zo'n knuffelaar, mijn mama ook niet. Als we elkaar zien, geven we wel altijd een zoen. Enfin, tenminste sedert ik op eigen benen sta, want toen ik nog thuis woonde, deed ik ook dat niet”, legt Maggie De Block uit in Het Laatste Nieuws. 

“Maar nu we elkaar helemaal niet mogen aanraken, voelt dat toch wel raar, en dus kijk ik er naar uit om mijn 79-jarige mama een hele dikke knuffel te geven. Ze woont vlakbij, dus in een gewone periode zien we elkaar toch minstens één keer per week. Wanneer ik 's avonds op tijd thuis ben, springt ze binnen. Of als ik in het weekend een wandeling maak, ga ik even bij haar langs. Zonder dat er enige verplichting is, zien wij elkaar toch regelmatig.”

Maggie De Block kijkt al uit naar september. “Als het tegen dan toegestaan is, gaan we met de hele familie een weekendje weg naar de Ardennen om haar tachtigste verjaardag te vieren. Voor haar zeventigste verjaardag hebben we dat ook gedaan, al zal het deze keer nog bijzonderder zijn. Tegen dan is mijn dochter bevallen van mijn eerste kleinkind, dus dan zouden we met vier generaties samen op weekend kunnen gaan. Dat is toch uitzonderlijk."

Volg Showbizz24 op Instagram

Meer nieuws

Meer nieuws

.