‘De mol’ Elisabet slachtoffer van giftige commentaren: “Dat heb ik me heel erg aangetrokken”
‘De mol’ Elisabet slachtoffer van giftige commentaren: “Dat heb ik me heel erg aangetrokken”
Foto: VIER

Vorig jaar saboteerde Elisabeth Haesevoets de boel in De Mol. Ze voelt nu de stress van haar opvolger, en dat brengt nare herinneringen naar boven.

Vorig seizoen van De Mol was extra heftig voor Elisabet Haesevoets, want zij werd pas ter plekke aangeduid als mol. “Ik was meegegaan als kandidate, en wilde er keihard voor gaan. Om dan te horen dat je net het omgekeerde moet doen… Da’s niet simpel”, zegt Elisabet in Dag Allemaal. “Maar ook in de huidige reeks heeft de mol het niet gemakkelijk. De kandidaten vinden dat er maar slecht wordt gesaboteerd, en als mol moet je dat allemaal met de glimlach aanhoren. Ik denk dat hij of zij beseft dat het nog zwaar gaat worden.”

Elisabet voelt de stress van de huidige saboteur. “En dat brengt nare herinneringen naar boven. Ik kreeg achteraf kwetsende reacties op Twitter, dat is een slechte mol was. Dat heb ik me heel erg aangetrokken. Ze zeggen wel dat je dan maar een olifantenvel moet kweken, maar dat vond ik niet zo simpel. Maar ik hou aan het hele avontuur wel een positief gevoel over, hoor.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.