VTM

Actrice Janine Bischops neemt drastische maatregelen door coronavirus: “Ik ben verschrikkelijk bang voor dit kleine beestje”

door: Redactie
Afbeelding bron: Medialaan
Actrice Janine Bischops steekt niet onder stoelen of banken dat ze heel bang is voor het coronavirus. Ze heeft dan ook drastische maatregelen genomen. Ze vertelt erover in Primo.

“In normale omstandigheden ben ik een echte optimist. Bij mij is een glas altijd halfvol. Maar voor dit kleine beestje ben ik wel verschrikkelijk bang. Ik ben de afgelopen dertig dagen, een volle maand dus, niet één keer buiten geweest. Letterlijk dus, nog geen enkele stap uit mijn kot”, vertelt Janine Bischops in Primo.

Zelfs om te gaan winkelen komt Janine niet buiten. “Marleen, een goede vriendin, en mijn dochter Karen doen boodschappen voor mij. Maar ook dan vermijd ik elk contact, hoewel het wel zou mogen indien je anderhalve meter van elkaar blijft. Zelfs dat riskeer ik niet, ik speel echt honderd procent op safe. Ze leggen het eten op de dorpel nadat ze het ontsmet hebben, ik haal het dan vervolgens binnen met handschoenen aan, en ontsmet alles nog eens zorgvuldig. Ik weet het, ik overdrijf misschien een beetje, maar ik ben echt bang en ik wil het allerkleinste risico op besmetting vermijden. Niemand komt dezer dagen in mijn kot, zelfs mijn twee dochters niet.”