Jimmy Frey doet straffe uitspraak over zijn liefdesleven: “Ook al klinkt dat misschien wat egoïstisch”

bron: Primo
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Jimmy Frey (81) behoort gezien zijn leeftijd tot de risicogroep. Als alleenstaande ondergaat hij het corona-huisarrest dan ook nog eens in zijn eentje.

Toch mist Jimmy Frey, in de gegeven omstandigheden, geen vrouw en kinderen. “Het klinkt misschien wat egoïstisch, maar ik mis dat niet, nee. Mijn ouders hadden een slecht huwelijk, mijn vader heeft mijn moeder heel slecht behandeld in zijn leven. Onbewust heb ik dat in al die jaren meegedragen, denk ik”, zegt Jimmy Frey in Primo.

“Ik heb heel mooie relaties gehad. Men noemde mij in dit tijd een playboy, maar ik heb mijn liefdes nooit bedrogen. Ik liet dat imago van eeuwige playboy zijn eigen leven leiden, omdat je er toch niets aan kan doen. En, zo vertelde mijn zakelijke omgeving, het was ook goed voor mijn carrière.”

“Het scheelt natuurlijk dat ik al heel lang alleen ben, je geraakt eraan gewend. Je leeft met jezelf, alleen met jezelf. Veel erger is het voor mensen die nog niet zo lang geleden hun partner verloren hebben, en nu die crisis alleen moeten doorstaan. Of die nu door corona hun partner verloren zijn. Ik mag niet klagen, er zijn veel meer mensen die er veel erger aan toe zijn dan ik”, besluit Jimmy Frey.

Tags jimmy frey