Luc Appermont en Bart Kaëll doen hun levens- en liefdesverhaal uit de doeken in tweedelige reeks op VTM
Luc Appermont en Bart Kaëll doen hun levens- en liefdesverhaal uit de doeken in tweedelige reeks op VTM
Foto: Photonews

In de gloednieuwe, tweedelige reeks ‘Luc & Bart - Een Paar Apart’ geven Luc Appermont (70) en Bart Kaëll (59) een unieke inkijk in hun levens- en liefdesverhaal. De afleveringen zijn vanaf donderdag 23 april te bekijken op VTM, om 21u05.

Luc Appermont en Bart Kaëll zijn al 40 jaar samen, maar hielden dat wel 30 jaar lang geheim voor de buitenwereld. In ‘Luc & Bart - Een Paar Apart’ komen we bijvoorbeeld te weten waarom ze hun liefde voor elkaar zo lang verborgen hielden, maar ook hoe ze elkaar hebben leren kennen en wat ze op professioneel vlak voor elkaar betekend hebben. Samen met bekende vrienden en collega’s zoals Kürt Rogiers, Bart Peeters, Staf Coppens, Sam Gooris & Kelly Pfaff, Willy Naessens en Steven Van Herreweghe vertellen ze over hun liefde en over de professionele weg die ze de voorbije 40 jaar samen hebben afgelegd.

“Die twee hoeven geen introductie meer”, zegt Maarten Janssen, channelmanager bij VTM, in Het Laatste Nieuws. “Luc heeft door de jaren heen zoveel betekend voor VTM en is een uniek talent in alle opzichten. Daarnaast vormt hij nu al meer dan 40 jaar een uniek paar met Bart. Zijn 70ste verjaardag is een ideaal moment om hem in de bloemetjes te zetten.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.