Caroline Maes heeft hartverwarmende boodschap voor haar oudste collega’s uit 'Familie' die ze erg mist
Caroline Maes heeft hartverwarmende boodschap voor haar oudste collega’s uit 'Familie' die ze erg mist
Foto: Instagram

Nu mensen al zeker tot 19 april – en wellicht nog langer – in hun kot moeten blijven, bekruipt hen meer en meer het gevoel van gemis. Actrice Caroline Maes heeft daarom een hartverwarmende brief geschreven aan haar oudste collega’s uit Familie: Annie Geeraerts en Ray Verhaeghe.

“In deze rare tijden schrijf ik jullie eindelijk eens een brief, want ik denk nu heel veel aan jullie”, schrijft Caroline Maes in Story. “De andere collega’s hoor ik via WhatsApp, maar jullie zijn moeilijker te bereiken. Het was dan ook zalig om jullie even te zien passeren in een videoboodschap die Jo (Hens, Niko in Familie, red.) heeft doorgestuurd.”

“Lieve Ray, ik mis je guitige deugnietensmoeltje als we elkaar kruisen in de gang, je blik vertelt me altijd meer dan duizend woorden. We voelen mekaar zo goed aan: ik zie het als je je lieve vrouw mist, het zal nu ook vast heel moeilijk voor je zijn. Maar weet dan veel mensen je graag zien. Geniet van je glaasje wijn, je snoeperijen en hou je aub gezond. Ik kan niet wachten om je een dikke knuffel te geven.”

“Liefste Annie, wat ben ik altijd blij als ik je zie! Mijn grootouders zijn er al lang niet meer, en ik heb in jou een surrogaatoma gevonden. Je relativeringsvermogen is om jaloers op te zijn. Je kracht en humor ook, hoe vaak luister je met een glimlach op je lippen naar ons gezever. Hoe fijn is het om je heel oprecht te horen vragen hoe het eigenlijk écht met je gaat. Ik zeg vaak al lachend dat ik de ‘nieuwe’ Bomma van Familie wil worden, maar ik zal nooit aan je kunnen tippen.”

“Heel veel liefs voor jullie allebei, in mijn hart voor altijd! Caroline”

Meer nieuws

Meer nieuws

.