James Cooke heeft er heel veel schrik voor: “Dat is de hel”

bron: Story
door: Redactie
James Cooke
Afbeelding bron: Photonews
Sinds maandag is het nieuwe seizoen van ‘Gert Late Night’ van start gegaan. Al heeft het programma door de coronamaatregelen een andere invulling gekregen. Ook de populaire rubriek Bedgeheimen van James Cooke ziet er anders uit.

“Er kan geen BV bij mij in bed kruipen, dus houd ik vanuit mijn bed videogesprekken met vrijgezelle mannen en vrouwen uit heel Vlaanderen”, zegt James Cooke in Story. “Ik wil weten hoe zij deze periode doorkomen, dat houdt me enorm bezig. Ik prijs me meer dan ooit gelukkig dat ik een vriend heb. Die eenzaamheid wil ik niet meemaken, het moet de hel zijn om andere mensen alleen via videocalls te zien.”

Ondanks de vele aanpassingen aan het programma, hadden Gert en James toch niet willen wachten tot na de coronacrisis. “Niemand weet wanneer dat zal zijn, dus dat was geen optie. VIER heeft ons de vraag gesteld om wat vroeger te starten, en Gert en ik hebben toegestemd. We vinden het bovendien belangrijk om naast al die verschrikkelijke nieuwsberichten ook wat positivisme te brengen”, aldus James.