Xandee opgenomen in het ziekenhuis: “Ik was volledig in paniek”
Xandee opgenomen in het ziekenhuis: “Ik was volledig in paniek”
Foto: Facebook

Xandee en haar vriend Eric zouden op 18 april trouwen, maar door de coronacrisis wordt hun speciale dag uitgesteld. Gezondheid gaat voor, zo redeneert het koppel. Xandee kwam er onlangs nog met de schrik vanaf toen ze werd opgenomen in het ziekenhuis.

Xandee en Eric hebben beslist om hun huwelijk te verplaatsen naar het najaar. “Eerst wilden we het burgerlijk huwelijk in het gemeentehuis laten doorgaan, met alleen onze getuigen erbij, maar uiteindelijk zouden we het jammer vinden als onze familie en vrienden er niet bij kunnen zijn. Alles is nu verplaatst naar 10 oktober, dan zijn we ook één jaar samen”, vertelt Xandee in Story. “Helaas is onze zaal niet meer vrij op die dag, dus moeten we op zoek naar een nieuwe locatie. En we moeten ook nog een oplossing vinden voor de verkeerde trouwdatum in onze trouwringen. Maar onze gezondheid gaat voor!”

Xandee is door haar hartproblemen immers zelf risicopatiënt. “Ik heb een verzwakte immuniteit, dus ik moet echt oppassen. Onlangs werd ik in het ziekenhuis opgenomen met hartritmestoornissen en kortademigheid. Ik ben heel bang om besmet te worden, dus ik was volledig in paniek, maar gelukkig bleek het geen corona te zijn”, aldus Xandee. “Ik moet wekelijks een bloedafname late doen en ik zit al een tijdje in quarantaine, samen met Eric, die intussen ook technisch werkloos is. We blijven op onze hoede!”

Meer nieuws

Meer nieuws

.