Strijd van Axel Daeseleire tegen corona lijkt goede kant op te gaan: “Hij kan eindelijk terug zelfstandig ademen”
Strijd van Axel Daeseleire tegen corona lijkt goede kant op te gaan: “Hij kan eindelijk terug  zelfstandig ademen”
Foto: Photonews

Op 25 maart werd Axel Daeseleire opgenomen in het ziekenhuis met symptomen van het coronavirus. Daar testte hij positief op COVID-19. Al snel bleek dat Axel er vrij erg aan toe was en zou hij een week in kunstmatige coma gelegen hebben. Volgens verschillende bronnen zou Axel nu uit die coma gehaald zijn. Dat schrijft Het Laatste Nieuws.

Het gevecht van Axel Daeseleire tegen corona lijkt de goede kant op te gaan, bevestig zijn broer aan Het Laatste Nieuws. “Axel is stilletjes aan de beterhand en is, na de meest onwaarschijnlijke zorgen, eindelijk terug zelfstandig aan het ademen. De verdere genezing vraagt nog steeds de nodige tijd en daarom willen we dit ook verder doen in alle rust en sereniteit, vooral voor al die mensen wiens geliefde nog steeds vecht of de strijd heeft verloren. Voor hen veel sterkte”, klinkt het.

“Vanuit de familie danken wij iedereen voor hun bezorgdheid en alle steun die Axel heeft gekregen in deze moeilijke tijd met alle coronapatiënten tegen dit vreselijke virus”, klinkt het. Ook het zorgpersoneel wordt bedankt. “Voor alle mensen uit de zorgsector: nogmaals onze uiterste dank voor jullie moed, inzet en doorzettingsvermogen en moge er snel een oplossing komen voor dit vreselijke virus.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.