VTM

Kürt Rogiers wil graag een krantenabonnement, maar dat is buiten zijn jongste dochter gerekend: “Ze is daar heel heftig mee bezig”

door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Kürt Rogiers is een gelukkig man. Hij heeft twee dochters en een vrouw die hij heel graag ziet. De acteur kan ook enorm genieten van zijn gezin.

Op radiozender Joe blikt Kürt Rogiers terug naar het moment dat hij 40 jaar was. “Als je 40 bent is je leven gezet. Je weet waar het naartoe gaat. Ik had in die periode twee jonge kinderen. Intussen zijn die geëvolueerd van jonge, leuke maar ondeugende meisjes naar dames die in hun puberjaren zijn. Ik kijk daar nog altijd graag naar. De keuze voor mijn vrouw Els is ook de juiste gebleken. Dat is iemand waar ik nog lang mee wil samenblijven.”

“Een tijdje geleden ben ik met mijn vrouw nog eens naar Kopenhagen geweest. Zij ging dat organiseren want ik had te druk met theater en Familie. Op een bepaald moment zegt ze: ‘De trein is ook gereserveerd’. Dat is een hele dag in de trein zitten, zei ik haar. Bleek dat we met de trein gewoon naar Zaventem gingen.”

De familie Rogiers is ook bezig met het milieu. “We zijn een zeer ecologisch gezin. Ik mag mij van mijn jongste dochter bijvoorbeeld niet abonneren op een krant. ‘Weet jij hoeveel bomen daar gekapt voor moeten worden?’ Ze is echt heel heftig bezig met het milieu.”

Volg ons nu ook Instagram!