Gebeurt het onwaarschijnlijke in 'Blind Getrouwd'? "Hopelijk worden ze nog een koppel"
PMN
Gebeurt het onwaarschijnlijke in 'Blind Getrouwd'? "Hopelijk worden ze nog een koppel"
Foto: VTM

Vanavond was er weer een nieuwe aflevering van 'Blind Getrouwd'. De koppels kregen onder meer yogales en moesten een schilderij maken over zichzelf. Het was dus opnieuw een boeiende aflevering.

Wie deze week goede punten scoorden, waren Tatiana en Lothar. De voobije weken liep het erg stroef tussen die twee. Toch zijn er in geslaagd om nog vrienden te worden. Dat wekt ook bewondering op bij de experts. "Ik hoop nog steeds dat Lotje en protje een koppel worden", merkt een kijker op.

Wat ook opviel was hoe vlot Laura het kon uitleggen aan de andere koppels. Zo kennen we haar niet. "Ik ben eigenlijk altijd zo, maar niet in mijn huwelijk met Sonny", zegt ze. Dat is ook een kijker opgevallen. "Misschien brengt Sonny het slechtste in haar naar boven", vraagt de kijker zich luidop af.

En op het einde van de dag hadden de koppels nog een diner met Nick en Veerle en Stijn en Nuria. Hun huwelijk wist het programma te overleven en ze hebben nu zelfs kinderen. Tijdens het diner heeft Stijn een opmerkelijke uitspraak gedaan.

Het laatste woord is voor Christophe...

Meer nieuws

Meer nieuws

.