Jasmijn Van Hoof werkt in alle stilte aan groots project: “Misschien wel ooit op tv”
PMN
Jasmijn Van Hoof werkt in alle stilte aan groots project: “Misschien wel ooit op tv”
Foto: Medialaan

Jasmijn Van Hoof (29) speelt in Familie de rol van Stephanie. Deze week zagen we nog hoe ze een huwelijksaanzoek weigerde in het stadion van Anderlecht.

Doordat de opnames stilliggen heeft Jasmijn Van Hoof tijd om zich ook op andere dingen te kunnen concentreren. “Je weet dat ik een paar geleden door Zuid-Amerika ben gaan trekken, hé. In aanloop van die reis heb ik een jaartje Spaanse les gevolgd”, ligt de actrice toe in Primo.

“Net genoeg om ginds mijn plan te kunnen trekken. En dat lukte vrij behoorlijk; ik sprak na verloop van tijd een aardig mondje Spaans. Maar een taal moet je echt onderhouden, dat merk ik nu wel. Mijn cursus van vroeger ligt nog wel ergens in de kast, maar ik leer nu Spaans via een app, Duolingo. Ik heb me voorgenomen omdat elke voormiddag een kwartiertje te doen, maar ik merk dat het altijd langer is want het is echt plezant. Spelenderwijs, met afbeeldingen en zo, kan je op die manier een taal leren. Als ik het Spaans onder de knie heb, ga ik via deze manier wel Chinees of Arabisch leren.”

“En ik ben ook aan het schrijven gegaan. Als kind deed ik dat al heel graag, en sinds ik acteer, ontstaat er af en toe wel een scenario in mijn hoofd. Maar dat kwam er gewoon nooit van om dat uit te werken, tot nu. Vandaag heb ik de namen van mijn personages op kaart gezet en onderliggende verhalen uitgewerkt. Misschien zien we het ooit op tv of in het theater, misschien ook niet. Het is gewoon leuk om dit te doen, en verder zien we wel wat er van komt.”

Volg ons nu ook Instagram!

Meer nieuws

Meer nieuws

.