Nederlandse tv-ster onthutst: “André Hazes mag van Monique zelfs geen contact meer hebben met mij”
PMN
Nederlandse tv-ster onthutst: “André Hazes mag van Monique zelfs geen contact meer hebben met mij”
Foto: Photonews

André Hazes Junior is weer gelukkig bij Monique. Eerder beleefde hij een korte romance met Bridget Maasland.

Het lijkt weer goed te gaan tussen André Hazes en Monique Westenberg. In haar nieuwe boek haalt de Nederlandse tv-ster Patty Brard uit naar Monique Westenberg en Bridget Maasland. Patty had vroeger een heel nauwe band met André Hazes, ze beschouwde hem zelfs als familie.

Maar dat is intussen alweer een tijdje geleden. Alles heeft te maken met wat er op haar huwelijk gebeurde tussen André en Bridget Maasland. André zou daar met Bridget de liefde hebben bedreven.

Patty laat nu weten dat ze sinds haar huwelijk niets meer van André gehoord heeft. "Vervolgens mocht André van zijn vriendin Monique waarschijnlijk niet meer met ons omgaan vanwege het incident Bridget op de afterparty", vertelt ze. “Maar achteraf bezien had Monique beter een omgangsverbod met Bridget kunnen instellen."

Rechtszaak
Het hele incident kreeg zelfs een rechtszaak. “Dat hele incident heeft voor zo’n smet op ons feest gezorgd, en dat neem ik haar hoogst kwalijk", verwijst Patty nu naar Bridget. “Misschien wist ze het ook écht niet meer, want het is weleens eerder gebeurd dat ik haar vanaf een kerstborrel op een taxi naar huis heb gezet en haar op het hart drukte me te bellen zodra ze veilig thuis was.”

“Toen ze belde, vroeg ze waar ik was. Ja, op die kerstborrel dus. Waarna zij doodleuk antwoordde: ‘Oh gezellig, zal ik ook even langskomen?'"

Meer nieuws

Meer nieuws

.