Stephanie Planckaert beleefde emotioneel moment: “Als ik het terugzie, komen de tranen weer in mijn ogen”
PMN
Stephanie Planckaert beleefde emotioneel moment: “Als ik het terugzie, komen de tranen weer in mijn ogen”
Foto: Instagram

Stephanie Planckaert deelt regelmatig leuke video’s van haar kinderen. Voorlopig kunnen de Planckaerts geen kamers meer verhuren. Het is dus ook voor de Planckaerts hopen dat het snel zal beteren.

Stephanie Planckaert laat op radiozender Joe weten dat er een liedje voor haar zeer speciaal is. “Eternal Flame van The Bangles is voor mij wel een heel speciaal liedje. Dat is al van toen ik nog een klein kind was, maar waarom dat zo speciaal is voor mij, weet ik niet. Mama en ik stonden daar samen op te zingen. Het is ook de openingsdans van mijn huwelijk geworden.”

Tijdens hun huwelijk gaf Christopher toe dat hij nooit had gedacht dat Stephanie zijn vrouw zou worden. “Dat blijft ons achtervolgen, maar het is ook wel heel mooi. Ik kan daar nog altijd niet naar kijken zonder de tranen in mijn ogen te krijgen. Het was zo oprecht en het kwam er zo uit. Ik heb dat bij Christopher niet meer gezien, ook niet nadien.”

“De periode dat we op tv kwamen is een mooie ervaring geweest. We waren op een punt dat het moeilijk ging in ons leven. Die periode op tv heeft ons dichter bij elkaar gebracht. Heel veel mensen zouden schrikken mochten ze zien hoe we nu zijn. Mensen veranderen in tien jaar tijd, hé.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.