Davy Gilles is zo boos geweest op zichzelf: “Zitten huilen in de auto”
PMN
Davy Gilles is zo boos geweest op zichzelf: “Zitten huilen in de auto”
Foto: Photonews

Davy Gilles mist het podium enorm. Hij moet nu verplicht in zijn kot blijven. Regelmatig geeft Davy wel een live-sessie op zijn Instagram.

Davy Gilles kennen we ook nog van ‘De Romeo’s. Er was een periode in zijn leven waarin hij niet makkelijk had. “Iedereen weet dat ik uit een heel moeilijke periode kom, maar dat is ook wel meer dan 10 jaar geleden”, legt Davy uit bij Qmusic.

“Maar dat blijft in de mensen hun hoofd zitten. Er waren wel momenten dat ik in de auto zat en begon te wenen. Ik dacht van: ‘wat een zootje heb ik er van gemaakt’. Maar nu ben ik heel gelukkig. Ik ben gelukkig getrouwd met Sasha. Ik heb mijn rust gevonden.”

Rust
Maar wat is dan het geheim geweest? “Het geheim is dat ik met Sasha een bijzondere vrouw heb. Ze heeft geluisterd en gezien hoe ik daar van af zag. En ook heel veel praten. Ik heb met haar dagelijks gesproken in die periode en toegegeven dat ik fouten had gemaakt.”

“Ik moest er iets aandoen. Onze relatie is daardoor veel sterker geworden. Er is geen haar op mijn hoofd dat er nu aan denkt om nog iets te beginnen met andere vrouwen. De rust die ik nu gevonden heb, is onbetaalbaar.”

Volg ons nu ook Instagram!

Meer nieuws

Meer nieuws

.