Erika Van Tielen over Familie: “Als ze mij zo’n aanbod doen, dan zal ik toch overwegen om te vertrekken”
PMN
Erika Van Tielen over Familie: “Als ze mij zo’n aanbod doen, dan zal ik toch overwegen om te vertrekken”
Foto: VTM

Wat is Amèlie toch allemaal van plan? Nu is een luxe-prostituee geworden om haar schulden aan Jonas terug te kunnen betalen. Bovendien heeft ze ook nog eens Alex verraden.

Amèlie lijkt wel het noorden kwijt te zijn. Laat het nu net dat zo leuk maken voor Erika Van Tielen om die rol te spelen want het is nog niet zo lang geleden anders geweest. “Familie is terug heel leuk. Ik heb het wel even moeilijk gehad”, legt Erika uit bij Qmusic. “De verhaallijnen van mijn personage waren erg saai. Had dat niet veranderd hoefde het voor mij niet meer. Het zou wel jammer geweest zijn want is een toffe plek om te werken.”

“Met mijn personage zijn er boeiende dingen gebeurd en gaan nog gebeuren. Ik weet nu waarvoor ik speel. Het is belangrijk dat je bijleert. Dat het niet te veel routine wordt. Het is wel een langlopend verhaal, dezelfde verhalen, zelfde team.”

Maar Erika denkt ook al aan haar toekomst. “Ik denk niet dat ik de nieuwe bomma ga worden. Ik snap wel dat mensen blijven hangen. Maar ik blijf wel onderzoeken of ik er nog genoeg uit kan halen. Als er project komt dat de puzzel nog beter in elkaar doet passen, dan zal ik het wel doen. Ik wil ook nog wel andere dingen in mijn leven doen dan Familie. Maar ik ga mij ook niet in het onzekere gooien. Ik heb nog een huis af te betalen."

Volg ons nu ook Instagram!

Meer nieuws

Meer nieuws

.