Line’s moeder boos over gedrag van haar dochter: “Ga je dringend moeten inzien over Viktor”
PMN
Line’s moeder boos over gedrag van haar dochter: “Ga je dringend moeten inzien over Viktor”
Foto: VTM

Vorig seizoen zagen we in ‘Blind Getrouwd’ hoe het huwelijk van Viktor en Line het programma overleefde. Al liep het daarna niet altijd van een leien dakje, zo maakten ze zelf bekend.

Tijdens de kerstdagen beleefden Viktor en Line een dieptepunt. Viktor is toen zelfs al wenend vertrokken omdat hij niet wist waar hij aan toe was.

“Gezellig aan de kersttafel maar tussen ons was het dat vooral niet. Mijn familie begreep mij niet”, licht Line toe in Het Laatste Nieuws. “Mijn moeder en zus waren zelfs kwaad op mij. Ze lieten me verstaan dat ik maar eens moest inzien dat Viktor een goede gast was voor mij en dat ik die muur rondom mij maar beter kon afbreken.”

Gelukkig gaat het nu beter. Line en Viktor zijn zeker van elkaar geworden. Intussen hebben ze ook een huis gekocht. Een belangrijke stap in hun leven.

“Het is eigenlijk allemaal snel gegaan”, gaat Line verder. “Tussen onze eerste ontmoeting en samen een huis kopen - wat toch een grote stap is in een mensenleven, zat hoop en al een jaar. Dat is toch iets waar veel koppels veel langer over doen?”

“We zijn ook de dertig gepasseerd, hé”, reageert Viktor. “Dan heb je geen tijd te verliezen.”

Volg ons nu ook Instagram!

Meer nieuws

Meer nieuws

.