Kelly Pfaff heeft boodschap voor twee kinderen: “Als je geld wil, zal je dit moeten gaan doen"
PMN
Kelly Pfaff heeft boodschap voor twee kinderen: “Als je geld wil, zal je dit moeten gaan doen"
Foto: Instagram

Kelly Pfaff heeft samen met Sam Gooris twee kinderen. Kelly heeft haar kinderen zo opgevoed dat ze zelfstandig in het leven staan.

“Mijn kinderen moeten helpen in het huishouden en opruimen. Ik ga rond met een grote vuilzak en neem alles mee wat op de grond ligt. Ik heb dat al gedaan op zeer jonge leeftijd”, legt Kelly Pfaff uit bij Joe.

“Ik dreig ook niet want voor mij is een woord een woord. Als ik iets zeg, voer ik het ook uit. Ik heb ze toen vijf minuten de tijd gegeven om alles op te ruimen of ze waren alles kwijt. Mijn kinderen mogen niet afhankelijk zijn.”

Foliekes
“Ze moeten zelfstandig kunnen zijn. Kenji is zeventien jaar en is al aan het stofzuigen. Shania is 19 jaar en doet haar was zelf. De was van Kenji doe ik nog, maar hij moet wel zelf brengen en sorteren. Als die er niet tijdig is, zal hij een week moeten wachten.”

“De kinderen zullen later zelf ook moeten werken voor hun centen. Als ze geld willen, moeten ze maar studentenjobs gaan doen. Ze hebben twee handen en die moeten ze maar gebruiken. Als ze echt iets nodig hebben, koop ik het wel. De foliekes moeten ze zelf maar kopen.” 

Meer nieuws

Meer nieuws

.