Ook zij vrezen sombere afloop voor deze twee: “Tussen Laura en Sonny is het over en uit”
Ook zij vrezen sombere afloop voor deze twee: “Tussen Laura en Sonny is het over en uit”
Foto: VTM

Victor en Line uit het vorige seizoen van Blind Getrouwd hebben net samen een huis gekocht. Na een moeilijke start gaat het vandaag dus erg goed tussen het koppel, maar de kansen van de koppels in deze jaargang van Blind getrouwd schatten ze bijzonder somber in.

Victor en Line zien veel gelijkenissen met de situatie tussen Lothar en Tatiana. “Zij lijken misschien nog het meest op ons. Een stroeve start, maar je ziet dat het geleidelijk beter wordt”, zegt Victor in Het Laatste Nieuws. Al is Line het daar niet helemaal mee eens: “Bij ons was het toch niet zo erg. Jij hebt nooit op de zetel geslapen, hé.” In Laura en Sonny zien ze al helemaal geen toekomst. “Wie van de twee neemt nu eindelijk eens het initiatief? We vrezen dat het over en uit is”, aldus Victor en Line.

In Christophe en Nick zien ze wél potentieel. “Je ziet dat er een verschil in tempo is. Christophe ziet het helemaal zitten, Nick is nog zoekende. Misschien willen ze bij het beslissingsmoment nog verder?” Over hoe het afloopt tussen Winnie en Jonah, waartussen het goed lijkt te klikken, wil Victor niets kwijt. “Jonah is mijn beste kameraad. Ik zeg tegen iedereen dat ik het niet weet, dat is het gemakkelijkste.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.