Victor en Line over zeer moeilijk moment tussen hen: “Ik ben toen wenend vertrokken”
Victor en Line over zeer moeilijk moment tussen hen: “Ik ben toen wenend vertrokken”
Foto: Instagram

Victor en Line uit het vorige seizoen van Blind Getrouwd bewijzen dat een start zonder vonken en vuur toch tot liefde kan leiden. Al heeft dat wel wat tijd en tranen gekost. In Het Laatste Nieuws blikken ze nog eens terug op hun moeilijkste moment.

“Tijdens de kerstdagen hadden we een dieptepunt. Ik vooral. Ik was down en ben wenend vertrokken omdat ik niet wist waar ik aan toe was”, vertelt Victor in Het Laatste Nieuws. “Het was vre-se-lijk”, beaamt Line. “Iedereen aan de kersttafel wil dat het gezellig is, maar tussen ons was het dat vooral niet. Zowel mijn familie als zijn familie liet toen verstaan dat we er beter konden mee stoppen.”

“We hebben elkaar na de feestdagen een weekje met rust gelaten en daarna hadden we afgesproken op restaurant om er eens over te praten”, gaat Victor verder. “In de auto ernaartoe heb ik tegen mezelf gezegd dat het nu maar eens gedaan moest zijn met die emo-praat de hele tijd, en dat ik niet elke dag moest verwachten zij gevoelens voor mij zou krijgen. Toen is het langzaam beter beginnen gaan.”

“Ik had ook keiveel stress voor dat gesprek. Vooral omdat ik wéér drama en tranen verwachtte”, lacht Line. “Maar eigenlijk was het een heel aangename avond en achteraf zag ik opnieuw duidelijker. Niet dat ik toen al verliefd was, hoor. We konden vanaf dan wel leuke dingen samen doen, zonder dat de vraag of ik al verliefd was voortdurend kwam.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.