Volgende week in ‘Familie’: Alfons lijkt de pedalen te verliezen, Benny confronteert Vanessa en Mathias krijgt een moeilijke boodschap
Volgende week in ‘Familie’: Alfons lijkt de pedalen te verliezen, Benny confronteert Vanessa en Mathias krijgt een moeilijke boodschap
Foto: VTM/Familie

Volgende week lijkt Alfons in het woonzorgcentrum de pedalen te verliezen. Hij wil Benny niet meer zien. Enkele dagen later krijgt Benny het nieuws dat de toestand van Alsof achteruitgaat.

Maandag 6 april

Véronique wordt overmand door onzekerheid. Ze probeert ook duidelijke afspraken te maken met Lars. In het woonzorgcentrum lijkt Alfons de pedalen te verliezen. Mieke en Niko hebben een meningsverschil.

Dinsdag 7 april

Jenny en Brigitte speculeren volop over het nieuws dat ze van Jonas hebben gekregen. Benny confronteert Vanessa. Lars laat Brigitte weten dat hij de jaarrekening van Fashion wil inkijken, maar vertelt niet waarom.

Woensdag 8 april

Voor Mieke en Niko breekt een spannend moment aan. Alfons wil Benny niet meer zien. Vanessa zoekt tevergeefs naar werk. Iris en Véronique hebben een gesprek over Lars. Cédric probeert Alex te bereiken, maar zij neemt niet op.

Donderdag 9 april

Florianne zet Alex onder druk. Peter heeft een eitje te pellen met Iris. Benny zoekt toenadering tot Jonas. Ondertussen besluit Jenny zich bij hem te verontschuldigen. Kathleen heeft Mathias een moeilijke boodschap te vertellen. Tony gaat over tot actie.

Vrijdag 10 april

Cédric brengt Véronique op de hoogte van zijn keuze. Zij reageert niet enthousiast. Florianne wil dat Alex terug aan het werk gaat. Tony laat Benny weten dat de toestand van Alfons achteruitgaat.

Meer nieuws

Meer nieuws

.