Nuria heeft het niet altijd gemakkelijk: “Soms wil ik met een deegroller op Stijn kloppen”
Nuria heeft het niet altijd gemakkelijk: “Soms wil ik met een deegroller op Stijn kloppen”
Foto: Photonews

Nuria blikt in haar column in Story terug op de gebeurtenissen van de voorbij week. Ze geeft toe dat deze coronatijden een uitdaging zijn voor haar relatie met haar man Stijn.

“Wat een week! Met heel mijn gezin onder één dak… Na Blind Getrouwd is enkele weken in quarantaine thuiszitten met manlief de volgende serieuze relatietest. Ik vraag mij oprecht af hoeveel koppels dit zullen overleven. Wij prijzen ons gelukkig dat we elkaar zeer goed kennen en een sterke relatie hebben…”, aldus Nuria in Story. “En toch slagen we erin om elkaar op de zenuwen te werken. Ik ben echt blij dat ik nog aan het werk ben, zodat we elkaar toch voldoende ruimte kunnen geven.”

Op Instagram verwoordt Nuria het toch minder subtiel. Ze deelde een mooie foto van haar gezin. “Ben ik de enigste die deze corona Q-time fantastisch vindt?! Of maak ik er gewoon het beste van?!”, vraagt ze zich af. “Zulke ochtenden, met ons heel gezin in een bed, zoveel liefde dat we het niet eens op 1 foto krijgen... Ja, we missen nog andere mensen vooral ons mama, en soms wil ik met een deegroller op Stijn kloppen, maar het is een noodzakelijk kwaad!”

Meer nieuws

Meer nieuws

.