Karen Damen doet opvallende bekentenis: “Dit is het eerste wat ik doe als ik weer buiten mag!”

Karen Damen vertelt in TV Familie dat ze deze coronacrisis maar moeilijk kan vatten. Ze denkt elke ochtend als ze wakker wordt dat het maar een droom was. Karen gebruikt deze periode voor het reorganiseren van haar huis.

“Ik durf het niet goed te zeggen, want ik weet dat veel mensen zich vervelen en de muren oplopen, maar ik vind dit eigenlijk allemaal niet zo heel erg. Ik heb zoveel te doen in huis, dat ik bang ben dat ik niet genoeg tijd ga hebben met de lockdownweken die nog gaan komen”, lacht Karen.

“Ik heb heel mijn diepvries al georganiseerd. Ik ben ook door mijn zoon zijn kleren gegaan. Alles wat te klein is of wat hij niet meer draagt, heb ik weggedaan.” Ook Karens zoon Sky weet zich bezig te houden. “Ik heb het geluk dat hij niet meer zo klein is, hij is tien”, zegt Karen. “Hij heeft trouwens heel veel werk voor school. En voor de rest zit hij veel op z’n iPad.”

“Deze periode doet mij onthaasten, ontstressen, ontspullen. Da’s iets waar ik anders nooit toe zou komen. Ik denk dat veel mensen na deze periode hetzelfde gaan zeggen. Ja, dit zal veel mensen hun leven veranderen. Omdat je nu pas weet wat je mist, zie je. Als je bijvoorbeeld niet meer met je vrienden naar de cinema kunt… We gaan er dubbel van genieten als het allemaal weer kan. Wat het eerst is dat ik doe als ik weer buiten kan? Naar de frituur gaan!”

Meer nieuws

Meer nieuws

.