Opvallende beslissing van Harry en Meghan doet wenkbrauwen fronsen: “Zo egoïstisch van hen"

bron: ANP/RTL Boulevard
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Angela Levin, de biografe van prins Harry, omschreef hem ooit als 'charismatisch, intuïtief en grappig, maar soms ook rusteloos en moeilijk'. Levin kent de prins persoonlijk, want ze liep meer dan een jaar mee met hem tijdens zijn werkzaamheden. In haar artikel voor 'Tatler magazin' haalt ze nu heel hard naar hem uit. Dat schrijft RTL Boulevard.

Angela Levin ziet een enorme verandering in het doen en laten van Harry. Ze is niet te spreken over het gedrag dat hij en zijn vrouw Meghan Markle de afgelopen maanden vertoond hebben. Ze is van mening dat de prins en zijn echtgenote 'toenemend egoïstisch' zijn. Daarmee verwijst ze onder andere naar de recente verhuizing van het koppel naar Los Angeles. "Hun keuzes komen over als die van twee verwende tieners in plaats van twee volwassenen. Harry is bitter geworden en komt continu gestrest over."

Volgens de biograaf drukte Harry haar destijds op het hart dat Meghan zeer geschikt was voor een leven als royal. Levin denkt dat het hem zwaar valt weg te zijn bij zijn familie. "Zowel Harry als zijn broer prins William verafschuwden het om in de spotlights te staan, na wat er met hun moeder Diana gebeurd is. De enige reden waarom ze ermee akkoord gingen is om hun bekendheid in te zetten voor goede doelen.”

“Maar Meghan wil juist wel al die aandacht, iets waar Harry jarenlang tegen heeft gevochten. Ik hoop oprecht dat hij terugkeert naar Engeland, zeker in deze donkere tijden. Op een dag moet hij zichzelf gaan afvragen of hij zijn vrouw ooit gelukkig kan maken of dat ze iemand is die altijd maar meer wil."