Nick uit ‘Blind Getrouwd’ heeft er heel veel spijt van: “Verdomme, dit had ik met Christophe moeten doen”
Nick uit ‘Blind Getrouwd’ heeft er heel veel spijt van: “Verdomme, dit had ik met Christophe moeten doen”
Foto: Facebook

In Blind Getrouwd hebben Nick en Christophe hun eerste crisis overleefd. Bij Nick is er qua gevoelens niet veel veranderd, al vertelt hij in Dag Allemaal wel dat hij spijt heeft van hoe hij het tijdens de huwelijksreis heeft aangepakt.

Zondag hebben Nick en Christophe in Blind Getrouwd hun eerste discussie gehad. Ze hebben het diezelfde avond nog uitgepraat, zodat ze met een gerust gemoed konden gaan slapen. En met een voorzichtige knuffel van Christophe erbovenop. Meer zit er voorlopig niet in…

“Weet je, nu ik de afleveringen gezien heb van onze huwelijksreis, heb ik daar toch wat spijt van. Die persoonlijke bubbel van mij, waar niemand in mag komen, waarom heb ik die niet eens doorprikt? ‘Nick, verdomme, pak Christophe toch eens stevig vast in dat zwembad!’ denk ik dan. Want ik ben helemaal niet aseksueel hé. Ik ben zelfs heel fysiek normaal gezien”, vertelt Nick.

En toch blokkeert Nick. “Omdat ik vooral geen foute signalen wou geven. Het was vrij snel duidelijk dat Christophe veel verder dan ik stond qua gevoelens. Ik moest hem fameus afremmen. Terwijl ik nu denk: ‘Ach ja, waarom eigenlijk?”, lacht hij.

Meer nieuws

Meer nieuws

.