Echtgenoot van Trisha haalt zwaar uit naar Ignace Crombé: “Hij is een pure narcist”

bron: Dag Allemaal
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Trisha is compleet onverwacht zwanger van haar vierde kindje. Heuglijk nieuws voor de zangeres en haar echtgenoot Kurt. Jammer genoeg zit het koppel naar eigen zeggen verwikkeld in een lastige situatie met Ignace Crombé, Trisha’s ex en de vader van hun dochter Axelle. Kurt doet het verhaal in Dag Allemaal.

“Axelle woont al enkele jaren bij ons en brengt om de twee weken een weekend door bij Ignace. Via de rechtbank eist hij nu co-ouderschap, en wij willen dat absoluut niet. Helaas heeft hij de wet aan zijn kant, hij zal wellicht z’n zin krijgen”, zegt Kurt in het weekblad.

De meest gangbare regeling is week om week, maar dat willen Trisha en Kurt dus liever niet. “Omdat die man een pure narcist is. Ik ben ervan overtuigd dat hij het niet slecht voorheeft met zijn dochter, maar hij gebruikt haar enkel voor zijn eigen eer en glorie. Zijn enige houvast ook, want hij heeft geen werk meer en is al vijf jaar alleen. Een communiefeest van 15.000 euro, dictie, Franse les,… Ignace wil een prinses van Axelle maken, maar zo ontneemt hij haar de kans om een kind te zijn.”

En dan is er natuurlijk nog Axelle zelf. “Ach, die man brainwasht haar en zij is bang om een woord verkeerd te zeggen. Wat de rechter ook beslist, het moet gedaan zijn met dat trekken en sleuren aan Axelle. Worden wij gedwongen in een week-om-weekregeling te stappen dan hebben we nog liever dat ze bij hem gaat wonen en om de twee weken een weekend bij ons is. Ze gaat perfect gelukkig zijn bij hem, al krijgt ze dan niet de opvoeding die ze nodig heeft.”

Tags trisha