Stan Van Samang krijgt dubbele teleurstelling te verwerken: “Het is doodjammer”

De allerlaatste aflevering van 'Zie mij graag' betekent voorlopig ook het laatste acteerwerk van Stan Van Samang. Er liggen geen nieuwe rollen voor hem klaar. Komt daar ook nog eens bij dat de opnames van zijn nieuwe album stilliggen. “Doodjammer”, zegt Stan in Het Nieuwsblad.

“De finale van Zie mij graag is nu meer dan een jaar geleden ingeblikt”, zegt Stan Van Samang. “Sindsdien heb ik niet meer geacteerd en zijn er ook geen aanbiedingen binnengekomen. Dat overkomt iedere acteur weleens. Eigenlijk sta ik er zelfs niet bij stil. Ik heb mijn tijd nuttig kunnen besteden.”

Op muzikaal vlak liet Van Samang enkele weken geleden de single River of life los, zijn eerste nummer sinds eind 2017. In augustus staat hij op de affiche van de tweede zomereditie van Night of the proms in Koksijde. Maar of die optredens kunnen doorgaan, is door de coronacrisis niet duidelijk. En ook de opnames van zijn vijfde album, dat er in het najaar zou moeten komen, heeft Van Samang moeten stilleggen.

“We waren volop aan het werk in een studio in Nederland”, zegt Van Samang. “Daar kunnen we nu logischerwijze niet met enkele kerels gaan samenzitten. Doodjammer, want we waren goed bezig. Maar kijk, wie weet komen er tussendoor wat ideeën bij.”

Wanneer we Stan opnieuw aan het werk zien, is niet zeker. Omdat Zie mij graag geen vervolg krijgt, is het wachten op een nieuwe acteerrol. “Onzekerheid hoort bij de job, hé”, zegt hij in Het Nieuwsblad. “Als acteur weet je nooit op voorhand wat de volgende opdracht wordt. Of ik het mis om op de set te staan? Tuurlijk. Voor de kijkers loopt Zie mij graag nu pas ten einde, voor mij is het al een jaar geleden. Maar ik maak me geen zorgen. Ik heb de handen meer dan vol met mijn gezin en muziek. Ooit valt er wel weer een leuke rol uit de lucht.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.