Door coronacrisis nemen Annie Geeraerts en haar vriend Paul een erg drastisch besluit: “Nooit gedacht dat ik zoiets op mijn leeftijd nog zou doen”
Door coronacrisis nemen Annie Geeraerts en haar vriend Paul een erg drastisch besluit: “Nooit gedacht dat ik zoiets op mijn leeftijd nog zou doen”
Foto: VTM

Door de coronacrisis zit ‘Familie’-actrice Annie Geeraerts de hele dag binnen. Eenzaam is ze niet, want haar partner Paul is bij haar ingetrokken. Annie vertelt in Dag Allemaal hoe ze tot dat besluit gekomen zijn.

“Ik had nooit gedacht dat ik op mijn leeftijd nog zou gaan samenwonen met iemand”, vertelt Annie Geeraerts. "Maar ja, de omstandigheden hebben ons hiertoe gedwongen, hé. Ik mag mijn huis niet meer uit, maar heb Paul graag dicht bij me nu. En niet helemaal alleen thuis zitten, is uiteraard ook een stuk aangenamer.”

Het was voor Annie geen al te grote aanpassing om weer met iemand rekening te moeten houden. “Dat is erg vlot gegaan”, zegt ze in Dag Allemaal. “We waren daarvoor ook al vaak samen en verbleven afwisselend bij hem en bij mij. Het enige verschil is dat hij nu permanent bij mij woont. In deze moeilijke tijden is het een pluspunt dat we veel samen zijn.”

Het idee om te gaan samenwonen kwam heel toevallig. “Op het einde van de week dat we bij Paul zaten, viel de tv uit. We zijn dan maar meteen naar mij thuis gegaan, en twee dagen later kwam het bericht dat we moesten binnenblijven. Toen heb ik gezegd dat hij maar beter ineens hier kon blijven. Hij is wel eerst nog een koffer met propere kleren gaan halen”, lacht Annie.

Annie en Paul weten nog niet of ze na de crisis ook onder hetzelfde dak blijven wonen. “Voorlopig woont Paul hier en dat is heel fijn. Maar er is nog zoveel onduidelijkheid. Plannen maken heeft geen zin want we weten niet wat er ons nog te wachten staat. We hebben er ook nog niet over gepraat. Het voornaamste is dat we door deze crisis geraken. Daarna zien we nog wel.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.