Boer Gerard reageert op relatiebreuk met Marijke: “Veel uitleg heb ik niet gekregen, en dan heb ik dat in de krant moeten lezen…”
Boer Gerard reageert op relatiebreuk met Marijke: “Veel uitleg heb ik niet gekregen, en dan heb ik dat in de krant moeten lezen…”
Foto: VTM

Het was een verrassing van formaat toen het vorige seizoen van Boer Zoekt Vrouw eindigde met het nieuws dat boer Gerard en Marijke een koppel waren. Nadat de camera’s gestopt waren met draaien, werden ze toch nog verliefd. De twee kozen voor een latrelatie, maar die relatie is een stille dood gestorven. Boer Gerard reageert deze week in Dag Allemaal.

De romance tussen boer Gerard en Marijke is inmiddels weer voorbij. ‘Het contact verwaterde almaar meer en we zijn bovendien te verschillend’, zei Marijke daarover in een krant. ‘Omdat we steeds minder contact hadden, hebben we besloten om onze relatie stop te zetten’, bevestigt Gerard in Dag Allemaal. ‘Als er geen gevoelens meer zijn, moet je ook niet rond de pot draaien.’

‘Eigenlijk heeft Marijke het initiatief genomen om te breken met elkaar. De reden heb ik in de krant moeten lezen. Ze heeft mij wel laten weten dat ze minder gevoelens voor mij had, maar meer uitleg heb ik niet gekregen’, aldus Gerard. Hij had de breuk toch een beetje zien aankomen. ‘We hielden contact via WhatsApp, en ik heb altijd mijn best gedaan om zoveel mogelijk naar België te komen. Maar ja, ik kan niet elke week of zelfs om de veertien dagen naar België rijden, en dat vond zij blijkbaar ook te weinig.’

Meer nieuws

Meer nieuws

.