Echtgenoot van Trisha serieus geschrokken nu ze zwanger blijkt te zijn van vierde kind: “Shit, wat nu?”
Echtgenoot van Trisha serieus geschrokken nu ze zwanger blijkt te zijn van vierde kind: “Shit, wat nu?”
Foto: Photonews

Vorige week pakte zangeres Trisha met heel onverwacht nieuws uit. Ze blijkt opnieuw in verwachting te zijn. Haar echtgenoot Kurt vertelt in Dag Allemaal dat hij toch schrok toen hij dat te horen kreeg.

Enkele maanden geleden ging Trisha nog door een zware periode. De zangeres kampte met een burn-out, en ze werd bijgevolg opgenomen in de psychiatrie. Die burn-out werd veroorzaakt door financiële zorgen, maar ook door de zorg voor haar tweeling Marie-Lore en Marie-Lynn (3,5) die haar soms te veel werd. Maar nu blijkt Trisha opnieuw zwanger te zijn en breidt het gezin in oktober uit met een vierde kindje.

“Ik begrijp dat dit vragen oproept”, zegt Trisha’s echtgenoot Kurt in Dag Allemaal. “Deze zwangerschap was niet gepland. In de troebele periode waar Trisha eind vorig jaar doorging, is ze wellicht weleens de pil vergeten te nemen.”

Kurt is wel geschrokken toen ze hem dat nieuws vertelde. “Mijn eerste gedacht was: ‘Shit, wat nu?’ Maar een paar uur later had ik de knop al omgedraaid. En nu ben ik in de wolken.” De recente burn-out en psychische problemen van zijn vrouw baren Kurt weinig zorgen. “Ze zit echt wel in een goede flow”, zegt hij. “Door de therapieën die ze heeft gehad, heeft ze een totaal andere kijk op het leven gekregen.”

“Ze kijkt ook met een andere blik naar de kinderen. De therapie heeft van de afstandelijke mama die ze geworden was ’n echte moederkloek gemaakt. Tegenwoordig is het altijd vechten voor wie naast mama aan tafel mag zitten. Daaraan merk je dat de kinderen voelen dat haar empathie veel groter is dan vroeger.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.