Dochters van Jean-Marie Pfaff nemen fantastisch initiatief om hun moeder Carmen te helpen
PMN
Dochters van Jean-Marie Pfaff nemen fantastisch initiatief om hun moeder Carmen te helpen
Foto: Photonews

Carmen Pfaff zat al voor de strenge maatregelen van de overheid in quarantaine. De schrik zit er goed in bij Carmen om besmet te raken met het coronavirus, maar ze probeert toch positief te blijven.

Carmen maakt zich zorgen, maar beseft dat ze er alles aandoet om niet besmet te raken. “Ik ben al meer dan twee weken opgesloten, dus zelf loop ik amper gevaar”, legt ze uit in TV-Story. 

“Ik heb alleen contact met Jean-Marie en hij plant zijn vergaderingen nu meestal via conference calls. Ik laat niemand binnen, mijn poetsvrouwen en andere afspraken heb ik afgebeld. Als ik het stijgende aantal besmettingen zie, maak ik me wel zorgen. Je kan er meestal van genezen, maar dat sommigen eraan sterven, is zeer erg.”

Humor
Carmen krijgt veel hulp van haar dochters. “Ja, iedereen zorgt voor elkaar. Mijn dochters zetten regelmatig boodschappen aan mijn deur. Soms gaat Jean-Marie naar de supermarkt. Toen ik twee jaar lang thuis in een ziekenhuisbed lag (ze brak twee wervels in de onderrug en kreeg twee inzakkingen van het bot, red.), heet hij dat ook moeten doen. We hebben in het verleden dus al wat geoefend.”

“Ik probeer die met humor te benaderen. Als je er niet mee kunt lachen, wordt het binnen de kortste keren maar een triestige boel. Een lach werkt aanstekelijk, laat ons een lachepidemie starten! (lacht) In ieder geval wens ik iedereen een goede gezondheid toe."

Volg Showbizz24 op Instagram!

Meer nieuws

Meer nieuws

.